Curtis Miner Architecture

To respond to a diverse client group, this design skillfully interweaves traditional and contemporary materials and styles. The office is organized around a thick spine wall which is rotated “off the grid” and fashioned using traditional brick and historic-style archways.

Contemporary materials and details are used to enclose conference rooms and in the design of floors and ceilings. Workspaces were carefully designed to make specific tasks more efficient and are positioned adjacent to large windows to create a day-lit, healthy work environment. The result is a playful yet refined environment that promotes creativity.

  • Date : 2008
  • Client : Curtis Miner Architecture
  • Construction Cost : $ 268,000
  • Size : 4,255 s.f.
  • Location : Pleasant Grove, Utah
  • /